Om ...

Dig

Har du også svært ved at holde elevatortalen - den der hurtige version af, hvem du er, og hvad du kan? Selv dem, der har tænkt deres nye forretning igennem og øvet sig på salgstalen, har ofte svært ved at være helt skarpe på, hvad de vil sælge, til hvem og hvordan.
Hvis du er, så ring og lad mig høre, hvad du tumler med. Den indledende snak er ganske gratis og uforpligtende.

Mig

Problemerne med at stille skarpt erfarede jeg hurtigt, da jeg begyndte at tilbyde professionelle videooptagelser til iværksætteres hjemmesider. Jeg havde fotograferet i årevis, men flere begyndte at efterspørge videoer, så jeg købte udstyret og byggede eget studie. Det hele var klart, når folk kom - undtagen deres manuskript. Så jeg begyndte også at tilbyde hjælp til, hvordan man bedst formulerer, hvad man har at tilbyde. 

Jeg har været med til at starte ti virksomheder, fungeret som mentor og sparringspartner for flere end 300 iværksættere og har mere end 30 års ledelseserfaring fra forskellige brancher. Desuden har jeg samarbejdet med, studeret og videofilmet nogle af verdens bedste inden for personlig udvikling, forretningsudvikling, marketing og salg - fx Tony Robbins, Brendon Burchard og Eric Edmeades. Så jeg mente, at jeg havde noget at byde ind med.

Men der manglede stadig noget. Selv med en professionel video, der gav den perfekte elevatortale, havde de fleste ikke en klar strategi for salg og markedsføring. For de brød sig egentlig ikke om at sælge. Jeg er så heldig at tilhøre den sjældne race af udadvendte ingeniører. Det indebærer i mit tilfælde styr på teknik, styr på struktur og styr på salg. 

Der gik alligevel noget tid, før det gik op for mig, at det, der er det mest unikke ved mig, er, at jeg kan hjælpe andre med hele rejsen fra idé til salg. Få struktur på deres viden, udvikle den til et produkt og få gang i salget. Det var den vare, jeg selv skulle sælge. Værdiskaber.dk er på den måde en cirkel, der slutter. Her har jeg samlet al min viden, og giver den videre til iværksættere, der gerne vil gøre deres viden og passion til en forretning. Jeg hjælper også meget gerne dig.

Os

Et gammel afrikansk ordsprog siger:

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.

Det gælder både i livet og i forretningsverden. Men hvem skal du så vælge som rejsekammerat?
Her er tre gode råd til at vælge den rette:

  1. Find én der har foretaget rejsen selv - og gerne flere gange
  2. Én som du har en god kemi med
  3. Men én der tænker anderledes end dig

Klar til at leve af din ekspertviden?

Ring og lad os tage en uforpligtende snak.

Scroll to Top