Baggrund

Har du også svært ved at holde elevatortalen – den der hurtige version af, hvem du er, og hvad du kan? Selv dem, der har tænkt deres nye forretning igennem og øvet sig på salgstalen, har ofte svært ved at være helt skarpe på, hvem deres ideelle kunder er, og hvilken værdi de kan tilbyde dem.

Jeg har været med til at starte ti virksomheder, fungeret som mentor og sparringspartner for flere end 300 iværksættere og har mere end 30 års ledelseserfaring fra forskellige brancher. Desuden har jeg studeret og samarbejdet med nogle af verdens bedste inden for personlig udvikling, forretningsudvikling, marketing og salg – herunder Tony Robbins, Brendon Burchard og Eric Edmeades. Så jeg mente, at jeg havde noget at byde ind med.

Men der manglede stadig noget. Selv med en perfekt elevatortale, havde de fleste ikke en klar strategi for salg og markedsføring. For de brød sig egentlig ikke om at sælge. Jeg er så heldig at tilhøre den sjældne race af udadvendte ingeniører (stadig introvert). Det indebærer i mit tilfælde styr på teknik, styr på struktur og styr på salg.

Der gik alligevel noget tid, før det gik op for mig, at det, der er det mest unikke ved mig, er, at jeg kan hjælpe andre med hele rejsen fra idé til salg. Få struktur på deres viden, udvikle den til et produkt og få gang i salget. Det var den vare, jeg selv skulle sælge. Værdiskaber.dk er på den måde en cirkel, der slutter. Her har jeg samlet al min viden og giver den videre til iværksættere, der gerne vil gøre deres viden og passion til en forretning. Jeg hjælper også meget gerne dig.

Skal jeg også hjælpe dig?

Ring for en uforpligtende samtale om dine drømme, ønsker og muligheder.

Indkøbskurv
Scroll to Top